menu

Om AH Fragt

AH Fragt er en topmoderne logistik- og distributionsvirksomhed med hovedsæde i 6600 Vejen. Herunder kan du læse endnu mere om os.

Om AH Fragt A/S

2009

AH Fragt fra 2009 og frem

Ejeren og direktøren i AH Fragt er Asbjørn Hansen, som overtog virksomheden i 2009. Siden 2009 er der løbet meget vand gennem åen. AH Fragt er i dag en stor moderne virksomhed, som dagligt varetager transport og distribution af gods for både store og små virksomheder i hele landet. 

AH Fragt beskæftiger i dag 48 ansatte, som alle dagligt arbejder for at dit gods kommer sikkert og hurtigt  frem, og vi gør meget ud af at skabe gode rammer og et godt arbejdsmiljø for vores ansatte, så de hver dag yder deres bedste, og er glade for at gå på arbejde.

”Min vision for virksomheden er at yde den bedste personlige service til vores kunder, samt være leveringsdygtige til tiden. Det er vigtigt at vores kunder føler deres varer bliver håndteret professionelt. Ydermere bestræber vi os på at finde den løsning, som er rigtig for hver enkelte kunde”.

– Asbjørn Hansen

2018 - i dag

Nyt domicil

I takt med at AH Fragt A/S voksede, blev det til sidst uundgåeligt, at vi skulle flytte virksomheden til noget større. Derfor påbegyndte vi i 2017 opbygningen af vores nye domicil, som stod klart i oktober 2018. 

Vores nye bygninger har en masse kvadratmeter, som kan rumme både gods, materiel samt eget værksted til reparation og vedligeholdelse af materiel. 

Vores nye bygninger har endvidere en storslået beliggenhed, som er lige ved siden til- og frakørsel til motorvejen der går mellem Esbjerg og Kolding, og derfra videre ud i det danske land.

I vores bygninger håndterer vi dagligt interne og eksterne lastbiler til af og pålæsning af gods. Derudover rummer bygningerne også 3000 kvadratmeter lager, som anvendes til lagehotel.

Miljø

Alle miljøzoner

Hos AH Fragt bestræber vi os på at fragte dit gods så miljøvenligt som muligt. Dette betyder, at vi over de sidste år har udskiftet hele vore vognpark, så vi kan fragte gods i alle miljøzoner i hele landet. 

Vi sørger hele tiden for at udskifte ældre lastbiler til nye miljøvenlige modeller, så vi altid er opdateret. De seneste modeller, som er blevet tilføjet til vores flåde er Volvo FH med turbo compound-teknologi, som har alle de miljørigtige hensyn, og derfor er gode til vores mange kilometer på de danske veje.

Ah fragt logo hvid
Ah fragt logo hvid

AH Fragt er din moderne pålidelige logistisk og distributionspartner, og vi sikrer dagligt at vores kunders gods kommer frem til tiden, gennem effektivitet og moderne materiel. 

Online booking og kontakt