menu

Services

Vi har et skarpt fokus på at kunne levere de bedste services inden for distribution af gods i Danmark. Herunder kan du se hvad vi kan tilbyde. Kontakt os for at få et tilbud eller for at høre mere.

Logistik og distribution

Kontakt os for at høre mere

Logistik og distribution

Dag til dag levering

AH Fragt A/S tilbyder fleksible transportløsninger, og vi sætter en ære i at sammensætte den rette løsning til jeres behov. Vi er en topmoderne virksomhed som sikrer effektivitet på topniveau. 

Danmark
Vi tilbyder landsdækkende dag til dag distribution i hele Danmark, dette gælder også Bornholm*.

Sverige
Vi har dagligt distribution i Sverige, dog kun i postnumre distrikterne:  21, 22, 23, 24, 25 og 26

Postdistrikt 27 vil i få tilfælde påregnes en ekstra arbejdsdag.

Trucklevering

Kontakt os for at høre mere

Trucklevering

Levering med medbringertruck

I tilfælde af du eller din kunde ikke har en truck til aflæsning af gods på destinationen, kan vi tilbyde nem og effektiv levering med vores egen truck. 

Vi tilbyder levering med truck i hele landet, og vores truck kan løfte op til 2.500 kg. 

Omlæsning

Kontakt os for at høre mere

Omlæsning

Har du brug for omlæsning af dit gods?

Hos AH fragt tilbyder vi omlæsning af dit gods, alle hverdage mellem 07.00 – 22.00. Hvis dette ikke passer dig, kan du kontakte os, så finder vi en løsning på omlæsning, som passer til dine behov. 

Kurérkørsel

Kontakt os for at høre mere

Kurérkørsel

Ordrer som haster

Står du i en hastesituation og mangler kurérkørsel af dit gods, så står vi klar. Vi kan sørge for kurér kørsel i hele landet, og vi sikrer os at dit gods kommer hurtigt og sikkert frem.

Lagerhotel

Kontakt os for at høre mere

Lagerhotel

Opbevaring af gods i moderne lagerfaciliteter

Hvis du har brug for opbevaring/opmagasinering af produkter, gods osv. tilbyder vi attraktive priser for lagerhotel. Vi tilbyder lagerhotel i 2000 m² moderne lagerhal i vores nye domicil, som blev opført i 2018. Her kan du trygt opbevare dit gods, vi passer på det, så du ikke behøver at bekymre dig.

Forbehold

Er du i tvivl om noget? Kontakt os, så hjælper vi.

Forbehold

Det med småt

Alle opgaver udføres i henhold til Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser (NSAB 2000). Bestemmelserne begrænser vort ansvar for bortkomst, forringelse eller beskadigelse af gods til SDR 8,33 pr. kg. og for forsinkelse op til fragtbeløbet, maksimalt SDR 50.000 for hver ordre. Ved oplagring er speditørens samlede ansvar for skade ved en og samme hændelse begrænset til SDR 500.000 (§27). Særlig opmærksomhed henledes på, at krav mod speditøren forældes efter 1 år (§30), og at pantretten (§14) omfatter såvel aktuelle som tidligere krav. Krav på fragt m.v. skal honoreres uanset handelsaftalens leveringsbetingelser (§(10).

Ah fragt logo hvid

AH Fragt er din moderne pålidelige logistisk og distributionspartner, og vi sikrer dagligt at vores kunders gods kommer frem til tiden, gennem effektivitet og moderne materiel. 

Online booking og kontakt